Hernhags jakt på utdelare fortsätter

Publicerad 2020-01-19 19:12

Tre utgåvor av "Hernhags utdelare" är avklarade och mottagandet blev minst sagt positivt. Du som missat analysbrevet har dock chans att hänga med på resterande utgåvor till ett reducerat pris. 

”Första numret var mycket informativt och intressant att läsa, perfekt för mig som är utdelningsinvesterare. Trevligt format och lagom stort, ser redan fram emot nästa analysblad och kommande ämnen”. 

”Tack för intressant läsning och tips för mig som gärna fokuserar på utdelningsaktier. Hernhag är verkligen utdelningskungen!”

Det här är några av de reaktioner vi fått efter de första utgåvorna av ”Hernhags utdelare”. 

Två utgåvor återstår denna säsong. Men i höst kör vi igång en ny säsong.  Missa inte analyserna av de vassaste utdelningsaktierna i Norden och Nordamerika som handlas enkelt från svenska nätbanker, men sprider riskerna internationellt.

I varje utgåva går han på djupet med fyra nya case och följer upp sin favoritlista med utdelningsaktier.

Du får konkreta råd och färsk uppdatering i analysbrevet direkt till din e-post som pdf-bilaga.

Marcus Hernhag är specialiserad på utdelningsstrategier och har skrivit flera uppskattade aktieböcker för nybörjare och erfarna placerare. Sedan närmare ett decennium svarar han rappt på frågor i aktiechatten på www.privataaffarer.se och är långvarig medarbetare i Privata Affärer och Placeringsguiden.

Hernhags utdelare – ett analysbrev från Privata Affärer & Placeringsguiden:

* Marcus Hernhags utdelningsfavoriter i Norden och Nordamerika

* Fyra djupanalyser inom ett nytt tema i varje utgåva

* Konkreta tips och uppföljning utifrån hur börsen rör sig

*Återstående utgåvor:

5: 11 mar
6: 15 apr