Aktietips Börsveckan rekommenderar köp av Rugvista. I en genomgång av serieförvärvarna får Green Landscaping en köprekommendation medan Stockwik får rådet sälj. Avvakta-rekommendationer tilldelas Vestum och Addlife. Det framgår av det senaste numret av tidningen. Pierce, Acast och Tomra får också rekommendationen avvakta.

Under sektionen rådändringar sänker Börsveckan Bio-Works till avvakta från köp, vilket även är den förändring tidningen gör för sin rekommendation för Linc.

Green Landscaping har handlats ned till vad Börsveckan bedömer vara ”aptitligare kursnivåer”. Tidningen tror på god tillväxt nästa år och bolaget bedöms ha en motståndskraftig affärsmodell.

Rugvista har slaktats på börsen. Börsveckan ser dock en sund och frisk kärna i affärmodellen, med mattförsäljning på nätet, och plockar upp aktien till vad de beskriver som ”reapris”.

Börsveckan ser en påtaglig risk för att Stockwiks ebita per aktie kommer falla kommande år även om bolaget skulle lyckas undvika nyemission. Tidningen ser fortsatt säljläge i bolaget.