Välkommen till Privata Affärers sidor för prenumeranter

Är du inte prenumerant kan du bli det här.

Privata Affärer och Placeringsguiden publiceras både som papperstidning och digital tidning. Som prenumerant kommer du åt den digitala tidningen före alla andra.

OBSERVERA: Du måste vara inloggad samt ha angett korrekt prenumerationsnummer och postnummer för vardera tidning under inställningar för att det ska fungera. Annars kommer du att få upp en sida med ett felmeddelande. Läs mer hur du gör här nedanför.

KLICKA HÄR FÖR ATT HOPPA ÖVER INSTRUKTIONERNA OCH GÅ DIREKT TILL TIDNINGARNA

Instruktioner för hur du kommer åt tidningsarkivet:

I läsverktyget hittar du omfattande arkiv, sökfunktioner och mycket mer. Allt tillgängligt dygnet runt direkt i din smartphone, dator eller läsplatta.

För att läsa tidningen behöver du först och främst ett konto på privataaffarer.se. Om du inte har ett konto kan du skapa ett här. 

Du behöver också ange ditt prenumerationsnummer och det postnummer din tidning går till. Det tiosiffriga prenumerationsnumret hittar du på baksidan av tidningen i adressfältet. I vissa fall är numret 12-siffrigt men då ska du utesluta de två första nollorna.

Logga in på ditt konto på privataaffarer.se och ange prenumerationsnummer och postnummer under inställningar. Observera att både postnummer och prenumerationsnummer skrivs UTAN mellanslag.

OBS! Om du har en utlandsprenumeration ska du ange 8080 som postnummer. Skulle det trots detta inte fungera så kan du mejla oss på support@privataaffarer.se med dina uppgifter så hjälper vi dig manuellt.

När du angett dina uppgifter klickar du på skicka. Nu har du angett den information som behövs och du kan läsa tidningen.

Här nedanför kan du välja den tidning du vill läsa: