Temakväll: Ny revansch för tillväxtmarknaderna

Publicerad 2014-08-05 06:29

Event Fonder som placerar på tillväxtländernas börser har tagit rejäl revansch sedan kursrasen i början av året. Missa inte vår extrainsatta specialkväll om tillväxtmarknaderna den 15 september i Stockholm.

Efter en lång period av kurspress, där tillväxtmarknadernas börser tidigare halkat efter rallyt i USA och Europa, finns uppenbarligen stort intresse när kurserna börjar röra sig.

Sedan mitten av mars fram till augusti har börsen i Brasilien exempelvis stigit 40 procent, mätt i kronor. Indiens och Rysslands börser har stigit närmare 25 procent.

Även Kina har gått starkt men fortfarande finns potential. Det menar i alla fall den kända tillväxtmarknadsgurun Mark Mobius som häromveckan gick ut med att Kinas aktiemarknad bör kunna stiga ytterligare 20 procent.

Du som är intresserad av tillväxtmarknader får inte missa vår extrainsatta specialkväll om tillväxtmarknaderna den 15 september i Stockholm.

På scenen står Privata Affärers fondskribent, Sofia Ullerstam, och erfarna tillväxtmarknadsexperter. Bland dem förvaltare från Tundra fonder, vars nya Vietnamfond fått en bra start med närmare 15 procents uppgång sedan i maj. Och från tillväxtmarknadsjätten HSBC, som på vår tillväxtmarknadskväll i våras puffade bland annat för Indien innan börsrallyt började.

Som vanligt bjuder vi på lätt förtäring. Antalet platser är begränsat. Nu är hög tid att anmäla dig.

Tid: 15 september kl 18.00-20.30

Plats: Bonnier Conference Center på Torsgatan i Stockholm