Telia Company meddelar kommande förändring i koncernledningen

2023-03-24 07:45:00

Allison Kirkby, Telia Companys VD och koncernchef, säger: "Per Christian har varit tongivande för Telias transformation och jag är ledsen att han lämnar oss, men jag har full respekt för hans beslut att återvända till Norge för att komma närmare sin familj och ta nästa steg i karriären. Per Christian har spelat en viktig roll i att forma vår strategi och återföra Telia till tillväxt. Han lämnar bolaget i en starkare position än när han tillträdde som koncernens finansdirektör år 2020 och jag önskar honom varmt lycka till i sina framtida åtaganden."
Per Christian Mørland, Telia Company Executive Vice President och Group CFO, säger: "Det är alltid svårt att lämna fantastiska kollegor, men jag har tagit det här beslutet eftersom jag vill tillbringa mer tid närmare min familj i Norge. Det har varit en fantastisk resa med Telia de senaste åtta åren och jag är stolt över vad mitt team och alla kollegor på Telia har åstadkommit. Telia är idag starkare och mer motståndskraftigt och jag vet att företaget kommer att fortsätta transformeras och utvecklas för att ännu bättre betjäna våra kunder."
För mer information, kontakta gärna Telias Pressavdelning på 0771-77 58 30, besök vårt Nyhetsrum (http://www.teliacompany.com/sv/nyhetsrum/) och följ oss på Twitter @Teliacompany (https://twitter.com/Teliacompany).

Cision