Anmäl dig till TA-skolans kurser och workshops

Publicerad 2020-12-01 14:17

TA-skolan Nu kan du anmäla dig till vårens kurser och workshops där börslegendaren Ingemar Carlsson lär dig att tajma dina affärer som ett proffs med hjälp av teknisk analys. Allt sker online så du behöver inte oroa dig för att hålla distans. 

Ingemar Carlsson har ägnat 30 år åt trading och teknisk analys. Han är välkänd inte minst bland Placeringsguidens läsare där han i varje utgåva guidat till trender i börsindex och enskilda aktier under 15 år.

I vår onlineutbildning kan du lära dig hans analysmetoder för att göra bättre affärer, oavsett var du bor. All undervisning sker på webben.

– Vi får många frågor om kortsiktig handel, men också om hur man som mer långsiktig placerare känner igen och undviker sämre börsperioder. Därför känns det bra att kunna erbjuda den här möjligheten att utvecklas med en så erfaren analytiker som lärare, säger Placeringsguidens chefredaktör, Fredrik Lindberg.

TA-skolan online

Varje kurs i onlineutbildningen består liksom tidigare av fyra lektioner där Ingemar Carlsson pedagogiskt går igenom hur du bland annat analyserar trender, identifierar varningssignaler och möjligheter och tajmar dina aktieaffärer bättre.

Allt med aktuella börsgrafer som visar hur kurserna rör sig just nu.

Som kursdeltagare kommunicerar du med Ingemar Carlsson under kursen och har möjlighet att ställa frågor. Hela lektionen spelas in så att du har möjlighet att reflektera och repetera i lugn och ro, och kan ta del av kursavsnitt även om du missar en lektionstid.

Kurserna hålls kvällstid tisdagar klockan 19.00 och varar cirka 90 minuter, inklusive cirka 30 minuters avslutande frågestund.

Det här lär du dig på våra kurser

Teknisk analys innebär att läsa av handeln på börsen. Det används både av kortsiktiga handlare och mer långsiktiga placerare, ofta i kombination med företagsanalys.

Handla aktivt som ett proffs (fördjupningskurs 1)
Tisdagar 26/1, 2/2, 9/2 och 16/2

Ta ytterligare ett steg för att agera som ett tradingproffs. Ringa in kort- och långsiktiga rytmer mellan topp- och lågpunkter. Färska case under fyra tisdagskvällar. 

Ta din handel till en högre nivå (fördjupningskurs 2)
Tisdagar 13/4, 20/4, 27/4 och 4/5

Vi bygger vidare på att utnyttja rytmer, nivåer och mönster i handeln med aktier och andra tillgångar. Allt med färska case utifrån vad som händer på marknaden just nu. 

Pris och anmälan

Priset per kurs (fyra tillfällen) är 1 395 kr inklusive moms för dig som är prenumerant på Privata Affärer eller Placeringsguiden. Övriga betalar 1 595 kr inklusive moms per kurs.

Workshop: Så går börsen just nu
Datum: 15/2, 22/3, 3/5 samt 14/6

Föredrar du en effektiv dragning om börsläget vid enskilda tillfällen håller Ingemar ytterligare en workshop i december 2020 samt fyra workshops under vårterminen. De aktuella datumen är måndagar 15/2, 22/3, 3/5 och 14/6.

På två timmar guidar Ingemar till vad du behöver veta för att ligga rätt och nivåerna där du bör agera i index, enskilda aktier, brentolja, guld och dollar.

Liksom kurserna tar denna workshop sikte på att identifiera möjligheter och begränsa risker i aktuellt börsläge – i ett kompakt format för dig som vill ha en effektiv dragning. Precis som under kurserna har du möjlighet att ställa frågor. Allt spelas in och en länk skickas ut två dagar efter genomförandet. 

Priset är lägre än för de ordinarie kurserna. Prenumeranter betalar 595 kr för en workshop. Om du anmäler dig till flera workshops vid ett och samma tillfälle blir priset 495 kr styck.

Om du inte är prenumerant betalar du 695 kr för en workshop och 595 kr om du beställer flera vid samma tillfälle. 

Anmäl dig här nedanför: