Bli en expert på teknisk analys i TA-skolan

Publicerad 2019-12-02 06:17

TA-skolan Under vårterminen blir det hela fyra kurser i den populära TA-skolan där börslegendaren Ingemar Carlsson lär dig att tajma dina affärer som ett proffs med hjälp av teknisk analys. 

Ingemar Carlsson har ägnat 30 år åt trading och teknisk analys. Han är välkänd inte minst bland Placeringsguidens läsare där han i varje utgåva guidat till trender i börsindex och enskilda aktier under 15 år.

I vår onlineutbildning kan du lära dig hans analysmetoder för att göra bättre affärer, oavsett var du bor. All undervisning sker på webben.

– Vi får många frågor om kortsiktig handel, men också om hur man som mer långsiktig placerare känner igen och undviker sämre börsperioder. Därför känns det bra att kunna erbjuda den här möjligheten att utvecklas med en så erfaren analytiker som lärare, säger Placeringsguidens chefredaktör, Fredrik Lindberg.

TA-skolan online

Varje kurs i onlineutbildningen består liksom tidigare av fyra lektioner där Ingemar Carlsson pedagogiskt går igenom hur du bland annat analyserar trender, identifierar varningssignaler och möjligheter och tajmar dina aktieaffärer bättre.

Allt med aktuella börsgrafer som visar hur kurserna rör sig just nu.

Som kursdeltagare kommunicerar du med Ingemar Carlsson under kursen och har möjlighet att ställa frågor. Hela lektionen spelas in så att du har möjlighet att reflektera och repetera i lugn och ro, och kan ta del av kursavsnitt även om du missar en lektionstid.

Kurserna hålls kvällstid tisdagar klockan 19.00 och varar cirka 90 minuter, inklusive cirka 30 minuters avslutande frågestund.

Det här lär du dig på våra kurser

Teknisk analys innebär att läsa av handeln på börsen. Det används både av kortsiktiga handlare och mer långsiktiga placerare, ofta i kombination med företagsanalys.

Steg 1: Fånga rallyn – undvik ras – grundkurs online i teknisk analys

(28 januari, 4 februari, 11 februari, 18 februari)

Utnyttja uppgångar och undvik kursfall genom att hitta trender och nivåer för motstånd och stöd. Färska case under fyra tisdagskvällar, live och interaktivt online.

Steg 2: Tajma dina aktieaffärer – fortsättning online i teknisk analys

(3 mars, 10 mars, 24 mars, 7 april)

Placera med bättre tajmning på kort och lång sikt genom att se formationer och utnyttja svängningar i kurserna. Färska case under fyra tisdagskvällar live på webben.

Steg 3: Handla aktivt som proffs – fördjupning 1 online i teknisk analys

(28 april, 5 maj, 12 maj, 19 maj)

Ta ytterligare ett steg för att agera som ett tradingproffs. Ringa in kort- och långsiktiga rytmer mellan topp- och lågpunkter. Färska case under fyra tisdagskvällar.

Steg 4: Ta din handel till en högre nivå – fördjupning 2 online i TA

(26 maj, 2 juni, 9 juni, 16 juni)

Vi bygger vidare på att utnyttja rytmer, nivåer och mönster i handeln för aktier och andra tillgångar. Allt med färska case utifrån vad som händer på marknaderna just nu.

Pris och anmälan

Priset per kurs (fyra tillfällen) är 1 295 kr inklusive moms för dig som är prenumerant på Privata Affärer eller Placeringsguiden. Övriga betalar 1 495 kr inklusive moms per kurs.

Anmäl dig här nedanför: