Anmäl dig till TA-skolans kurser och workshops

Publicerad 2021-04-28 14:17

TA-skolan Två workshops återstår innan terminen är slut i TA-skolan. Missa inte när börslegendaren Ingemar Carlsson går igenom börsläget just nu och berättar hur du ska agera.  Allt sker online så du behöver inte oroa dig för att hålla distans. 

Ingemar Carlsson har ägnat 30 år åt trading och teknisk analys. Han är välkänd inte minst bland Placeringsguidens läsare där han i varje utgåva guidat till trender i börsindex och enskilda aktier under 15 år.

I vår onlineutbildning kan du lära dig hans analysmetoder för att göra bättre affärer, oavsett var du bor. All undervisning sker på webben.

– Vi får många frågor om kortsiktig handel, men också om hur man som mer långsiktig placerare känner igen och undviker sämre börsperioder. Därför känns det bra att kunna erbjuda den här möjligheten att utvecklas med en så erfaren analytiker som lärare, säger Placeringsguidens chefredaktör, Fredrik Lindberg.

Säsongens kurser i teknisk analys är avklarade men du kan fortfarande anmäla dig till en workshop där Ingemar ger dig en effektiv dragning om börsläget. 

De återstående tillfällena är 3/5 samt 14/6.

På två timmar guidar Ingemar till vad du behöver veta för att ligga rätt och nivåerna där du bör agera i index, enskilda aktier, brentolja, guld och dollar.

Liksom kurserna tar denna workshop sikte på att identifiera möjligheter och begränsa risker i aktuellt börsläge – i ett kompakt format för dig som vill ha en effektiv dragning. Precis som under kurserna har du möjlighet att ställa frågor. Allt spelas in och en länk skickas ut två dagar efter genomförandet. 

Priset är lägre än för de ordinarie kurserna. Prenumeranter betalar 595 kr för en workshop. Om du anmäler dig till flera workshops vid ett och samma tillfälle blir priset 495 kr styck.

Om du inte är prenumerant betalar du 695 kr för en workshop och 595 kr om du beställer flera vid samma tillfälle. 

Anmäl dig här nedanför: