Syncro Group AB (publ): Sellpy tecknar långsiktigt avtal med Collabs

2022-09-02 11:53:12

"Vi har under en tid fått möjlighet att testa Collabs plattform och blev snabbt djupt imponerade över systemets intelligens och funktionalitet. Influencer marketing är en viktig del av vår kanalmix och med Collabs plattform kan vi genom en snabb sökning identifiera rätt kreatörer inom vår nisch på bara några sekunder. Detta effektiviserar vårt arbete enormt mycket." Säger Alma Riihelä, Nordenchef på Sellpy.

Sellpy ingår nu ett långsiktigt licensavtal med Collabs med ambition att nyttja tekniken för att effektivisera sina influencer marketing-aktiviteter både i Sverige och utomlands.

"Vi är väldigt glada att ett så etablerat och spännande varumärke som Sellpy, valt att arbeta strategiskt med oss. Vår ambition med plattformen, har från start varit att utveckla ett effektivt verktyg som tillför nya värden till marknaden. Vi är otroligt glada för de fina recensioner som vi hittills fått från de utvalda kunder som tidigt fick testa mjukvaran och ser nu fram mot att kunna fortsätta arbeta nära flera av dessa aktörer under hösten." Säger Fredrik Grufvisare, VD Collabs.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Syncro Group AB (publ)

Magnus Winterman, VD Syncro Group AB (publ)

Telefon: 0702 95 99 55

E-post: magnus.winterman@syncro.group

Fredrik Grufvisare, VD Collabs AB

Telefon: 0793 49 59 15

E-post: fredrik.grufvisare@collabs.com

Om Syncro Group

Syncro Group AB (publ) är ett marknadsnoterat bolag med strategi att äga, förvalta och förädla SaaS-bolag inom den nya marknadsekonomin. I portföljen återfinns bolag med SaaS-plattformar utvecklade med marknadens modernaste teknologier som var och ett är självförsörjande och som korsbefruktar de övriga bolagen i portföljen. Målsättningen är att i ett tidigt skede identifiera och förvärva SaaS-bolag som har en överlägsen affärsstrategi och en digital plattform som kan bli ledande inom sitt affärsområde. Varje bolag ska medverka till att öppna upp möjliga synergier mellan övriga bolag i gruppen.

Om Collabs

Collabs är ett SaaS-bolag med fokus på att utveckla mjukvarutjänster för influencer marketing-marknader globalt. Företaget grundades 2018 och har huvudkontor i Stockholm.

Cision