Podd Podden Börspanelen gör ett aktuellt inslag efter den senaste tidens berg- och dalbanan på börsen. Med sjunkande kurser brukar många sparare börja bli skraja. Finns det fog för den rädslan?

Börspanelen består av fem välkända börsnördar med den gemensamma nämnaren att de alla är författare till storsäljande aktieböcker, som du dessutom kan köpa genom Privata Affärer. De fem är: Marcus Hernhag, aktieskribent med mycket populärt chatforum i denna tidning och författare till sex aktieböcker, Arne Kavastu Talving, trendföljande aktieanalytiker som just nu är aktuell med sin andra egna bok, Lars-Erik Boström, aktiestrateg och börspsykolog, Ludvig Rosenstam Åhman, investeringsspecialist vid Danske Bank och Jan Sterner, ekonomijournalist och aktiebokförläggare.

Poddens huvudtema denna gång är den senaste tidens svängningar på Stockholmsbörsen. Och då med särskilt fokus på dagarna med rejäla kursfall. Är det dags att kliva av eller ska du sitta still i båten med ett långsiktigt placeringsinnehav?

Lyssna på de kloka råden från våra kunniga och erfarna paneldeltagare. Så kan du sova lugnt om natten med din aktieportfölj ”under kudden”.