Storytel utser Anna Etzler till SVP Operations

2023-02-02 13:00:00

Anna Etzler har mer än 15 års erfarenhet av att driva operationell verksamhet och transformation i stora internationella och nationella organisationer, senast hos Klarna och dessförinnan Karolinska Universitetssjukhuset och General Electric.

- Annas stora erfarenhet av att driva förändring och högklassig operativ verksamhet inom en mängd olika sektorer och företag kommer att vara en stor tillgång när vi skalar och förbättrar våra affärskritiska operativa processer. Hon är en kreativ problemlösare och en inkluderande ledare som vi är mycket glada att välkomna till Storytel, säger Johannes Larcher, CEO, Storytel.

I sin nya roll som SVP Operations kommer Anna att rapportera till CEO och leda verksamheterna Content Production, Rights & Royalties, Customer Support, samt ett nyinrättat Project Management Office som driver affärskritiska avdelningsöverskridande initiativ.

- Jag älskar att Storytel är både ett innovativt och fartfyllt techbolag och ett innehållsföretag med en vision att göra berättelser i världsklass lättillgängliga för alla. Jag ser fram emot att ansluta till teamet och hjälpa till att ytterligare vässa Storytels operativa förmåga för att säkerställa hållbar och lönsam tillväxt, säger Anna Etzler, SVP Operations, Storytel.

FNCA Sweden AB är Bolagets certified adviser. 

För mer information, vänligen kontakta:

Sandra Olt, PR Manager
Tel: +46 70 745 36 83
Email: sandra.olt@storytel.com
 

Om Storytel
Storytel är en av världens största streamingtjänster för ljudböcker och e-böcker och har fler än en miljon titlar i tjänsten globalt. Vår vision är att göra världen till en mer empatisk och kreativ plats, genom fantastiska berättelser som kan delas och uppskattas av vem som helst, var som helst och när som helst. Streamingverksamheten inom Storytel Group sker under varumärkena Storytel, Mofibo och Audiobooks.com. Förlagsverksamheten sköts av Storytel Books, samt av ljudboksförlaget StorySide. Storytel Group finns på över 25 marknader. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Sverige.

Cision