Stora Placeringskvällen i Västerås

Publicerad 2021-10-01 08:43

Event Stora Placeringskvällen är tillbaka! Den 1 november intar Privata Affärer The Steam Hotel i Västerås för en kväll med heta placeringstips. Antalet platser är begränsat så anmäl dig innan de tar slut. 

På scen finns bland annat placeringsexperter från DNB, Spiltan Fonder,  Simplicity, Fondita, Odin Fonder, TIN Fonder, Lancelot och Coeli Global Select. 

Du kan också passa på att stifta närmare bekantskap med utställarna under pausen då vi också bjuder vi på lättare förtäring i form av en smörgås och ett glas vin eller annan dryck.

Placeringskvällens moderator är Weje Sandén.

Insläppet öppnar 17:30. Scenprogrammet startar 18:00

OBS: Antalet platser är begränsat.

Anmäl dig här nedanför:

Privata Affärer är en del av Bonnier News. Bonnier News AB är personuppgiftsansvarig. Mer information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns här: https://privacy.bonniernews.se/personuppgiftspolicy.

När du uppger dina personuppgifter hos oss godkänner du att Bonnier News lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att administrera placeringskvällen. Privata Affärer/Bonnier News kan också komma att skicka e-postinformation om andra delar av vår verksamhet som vi tror kan intressera dig.