SkiStar utser Martin Almgren till ny ekonomi- och finansdirektör

2023-02-14 09:00:00

SkiStar AB (publ) utser Martin Almgren som ekonomi- och finansdirektör med tillträde den 23 maj 2023. Martin Almgren kommer att ingå i SkiStars koncernledning från och med samma dag. 

Martin Almgren kommer närmast från tjänsten som affärsområdeschef inom Medtech på AddLife. Under åren 2015-2021 var han verksam som CFO på AddLife. Han har vidare erfarenhet av arbete som koncerncontroller på Addtech, olika controllerroller inom Nefab samt från arbete som revisor. Han är född 1976 och innehar en Master of Business Administration.

Stefan Sjöstrand, vd på SkiStar:
”Det gläder mig att kunna välkomna Martin Almgren till SkiStar för rollen som CFO. Han har mycket bred erfarenhet inom både ekonomi och finans från bolag i noterad miljö. Dessutom är Martin en mycket erfaren och omtyckt ledare.”

Martin Almgren, tillträdande CFO på SkiStar:
”SkiStar är ett bolag som är inne i en spännande transformation från liftbolaget SkiStar till att arbeta med hållbar fjällturism året runt. Jag ser verkligen fram emot att kunna bidra i bolagets verksamhet med att leverera minnesvärda fjällupplevelser till gästerna framöver.”

Denna information lämnades genom nedanstående kontaktpersoners försorg för offentliggörande den 14 februari 2023 klockan 09.00 CET.

Ytterligare information lämnas av:

Stefan Sjöstrand, Verkställande direktör, tel +46 (0)280 841 60.
Anders Örnulf, Ekonomi- och finansdirektör, tel +46 (0)280 841 60.

Kort om SkiStar

Fjällturismbolaget SkiStar AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm, segment Mid Cap. Koncernen äger och driver fjällanläggningar i Sälen, Vemdalen, Åre och Stockholm (Hammarbybacken) i Sverige samt i Hemsedal och Trysil i Norge. Verksamheten delas in i tre segment; Drift av fjällanläggningar, Fastighetsutveckling & exploatering samt Drift av hotellverksamhet. Som den ledande semesterarrangören för Skandinavien är SkiStars affärsidé att med våra gäster i fokus skapa minnesvärda fjällupplevelser, utveckla hållbara destinationer, erbjuda boende, aktiviteter, produkter och tjänster av högsta kvalitet. För mer information, se www.skistar.com/sv/corporate.

Bilaga


GlobeNewswire