Sensys Gatso Group AB: Sensys Gatso Group ökar fokus på Latinamerika

2021-07-05 10:45:45

"Jag är mycket glad att kunna välkomna Jose Lozano till Sensys Gatso. Med sina 22 års erfarenhet av den automatiska trafikövervakningsbranschen och hans enorma erfarenhet i LATAM-regionen har vi en erfaren företagsledare med oss för att ytterligare driva tillväxt i denna viktiga region för Sensys Gatso, säger Ivo Mönnink, VD för Sensys Gatso.

Sensys Gatsos nya LATAM Regional Director Jose Lozano har en kommersiell affärsbakgrund från Schneider Electric och Kapsch Trafficcom Transportation, där han har tjänstgjort som Regional Director för företaget. Han har en kandidatexamen i elektroteknik och ett Management Development certificate från ESADE University, Madrid. Jose är också tillförordnad president för både ITS Iberoamerica och Industrial Committee of ITS Spain.

"Jag är mycket glad över att börja på Sensys Gatso som LATAM Regional Director. Jag tror att kombinationen av min erfarenhet av trafikövervakningsindustrin och företagets styrka i branschen är det perfekta receptet för framgång. Dessutom har jag beslutat mig för att börja på Sensys Gatso på grund av dess stora varumärkesigenkänning, positionering i regionen och de tekniska lösningar som stöds av kunder över hela världen, vilket gör det till ett spännande företag att arbeta för", säger Jose Lozano.

Sensys Gatso har genomfört en europeisk sökning genom ett känt internationellt rekryteringsföretag.
Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 5 juli, 2021 kl. 10.45.
 

Cision