Securitas AB publicerar helårsrapport januari-december 2022 den 7 februari 2023

2023-01-30 10:00:00

Cirka 13.00Rapporten offentliggörs
Rapporten skickas som pressmeddelande viaCision(www.cision.se) och publiceras automatiskt påwww.securitas.comefter offentliggörande.

14.00Presentationsbilder tillgängliga
För presentationsbilder, följ länkenwww.securitas.com/presentationer

14.30Telefonkonferens och ljudsändning
Analytiker och media inbjuds att delta i en telefonkonferenskl14.30där Securitas VDoch koncernchefMagnus Ahlqvist samt finansdirektör Andreas Lindback
presenterar rapporten och svarar på frågor. Telefonkonferensen omfattar även en ljudsändning via Securitas hemsida.

Ljudsändningen av telefonkonferensen kan följas på denna länk:www.securitas.com/webbsandningar

Frågor till ledningen kan ställas per telefon. För att ställa frågor per telefon, anslut till telefonkonferensen genom att registrera er via denna länk Till telefonkonferensen (https://events.inderes.se/teleconference/?id=100334).

Efter att ni registrerat er till telefonkonferensen kommer ni att få telefonnummer och konferens-id för att nå telefonkonferensen. Det är viktigt att ni anger telefonnumret från vilken ni kommer att ringa från. Om ni vill ställa frågor, tryck *5 på telefonen för att placeras i frågekön. Om ni registrerar er i förväg, vänligen notera telefonnummer och konferens-id. I annat fall behöver ni registrera er igen.
En inspelad version av ljudsändningen kommer att publiceras på samma webbsida efter telefonkonferensen.Vi bryr oss om din integritet och vi vill vara transparenta med hur vi samlar in och använder dina personuppgifter när du deltar i telefonkonferensen. Följ dennalänk för att läsa vår integritetspolicy för telefonkonferens/ljudsändning isamband medpublicering av delårsrapporter (endast tillgänglig på engelska):www.securitas.com/integritetspolicy-ljudsandningar

Ytterligare information:
Investerare: Micaela Sjökvist, IR-chef; 076 116 7443; micaela.sjokvist@securitas.com

Cision