Sara Sterner har utsetts till chef för HR, kommunikation och ESG

2023-01-12 15:05:00

BHG Group AB (publ) (”BHG”) informerar om att Sara Sterner tillträder tjänsten som chef för HR, kommunikation och ESG. Sara Sterner kommer att ta plats i ledningsgruppen för BHG och tillträder sin tjänst idag 12 januari. Sara Sterner kommer närmast från rollen som VD för PåHoj AB och har även ett antal styrelseuppdrag. Sara var tidigare ansvarig för kommunikation, PR, HR, strategi och finans på Orbital Systems och var medgrundare till Agentum som fokuserade på rekrytering till strategiskt viktiga roller.

Sara har erfarenhet från såväl operationella som strategiska roller, med solid grund inom HR, kommunikation och hållbarhetsarbete.

BHG:s vd och koncernchef, Gustaf Öhrn, kommenterar: ”Vi är mycket glada att vi lyckats anställa en person av Saras kaliber. Saras roll spänner över tre viktiga områden för BHG och vår fortsatta tillväxt; våra medarbetare, att driva och koordinera vår kommunikation samt att koordinera och stärka vårt fortsatta ESG arbete.”

Sara Sterner kommenterar: ”Jag är mycket glad över att få anta denna uppgift som chef för tre områden som alla ligger mig varmt om hjärtat. BHG är en intressant mix av ett börsnoterat bolag med en sann entreprenörsanda.”

Sara Sterner efterträder Maria Morin som lämnat BHG vid årsskiftet för en annan tjänst utanför BHG.

MFN