RevolutionRace inleder samarbete med tyska fotbollslegenden Philipp Lahm

2023-01-16 08:00:00

Nu står det klart att RevolutionRace ingår samarbete med den tyska före detta landslagskaptenen och Bayern München-spelaren Philipp Lahm. Syftet med samarbetet är att både inspirera och uppmuntra till att ta vara på vad naturen har att erbjuda.

Efter mycket hårt jobb bakom kulisserna så kan RevolutionRace äntligen avslöja en riktig drömvärvning. Philipp Lahm, tidigare proffs i Bayern München, blir outdoor-märkets nya ambassadör. Utöver att den tidigare tyska stjärnspelaren anses ha varit en försvarare av yppersta världsklass så är han även känd för att vara en god lagspelare, en förtroendeingivande ledare och en stor förebild både på planen och vid sidan av den.
 
– Vi är väldigt glada och stolta över att Philipp Lahm vill ansluta sig till team RevolutionRace. Som ledare och lagkapten, grundare av stiftelsen ”The Philipp Lahm Foundation” för barn och ungas hälsa, guidar och inspirerar Philipp Lahm dagligen sin omgivning till att uppnå sin fulla potential. Precis som RevolutionRace, strävar Philipp även efter att se en ökning av hälsofrämjande framför allt genom att vistas mer i naturen. Philipp Lahm är som person en perfekt ambassadör för oss och vi ser väldigt mycket fram emot detta spännande samarbete, säger Paul Fischbein, VD för RevolutionRace.

– En hälsosam livsstil hjälper mig att klara av mina dagliga sysslor. Med RevolutionRace har jag hittat en stark partner som stöttar mig i att vara aktiv, säger Philipp Lahm.

Utöver att anses vara en försvarare av världsklass, är Philipp Lahm även känd för att vara en god lagspelare, en stark ledare och en stor förebild både på och vid sidan av fotbollsplanen. Lahm lever, precis som RevolutionRace, efter devisen att "Nature is our playground” och att naturen är en plats som ger både energi och återhämtning – vilket genomsyrar det långsiktiga samarbetet som släpps den 23:e januari via både RevolutionRace och Philipp Lahms kanaler.
 

MFN