Proact IT Group AB: Proact Managed Container Platform får status som Certified Kubernetes®

2022-10-04 08:00:00

För att bli certifierad testades plattformen för dess förmåga att ge kunderna fördelar som hänför sig till kategorierna: konsekvent upplevelse, uppdateringar i rätt tid samt anpassningsbarhet. Som en del av sitt program Certified Kubernetes Conformance definierar Cloud Native Computing Foundation (CNCF) de tekniska förutsättningar som krävs för att säkerställa att dessa fördelar kan uppnås. Att uppfylla kraven bekräftar att kunder som använder Proacts Managed Container Platform kan vara säker på en sömlös användarupplevelse när de flyttar mellan Kubernetes-installationer.

- Som CNCF-medlem och engagerad inom Kubernetes-, Cloud Native- och Linux-communityn var det från början självklart att vi skulle ansöka om en Kubernetes-certifiering av vår containerplattform. Öppenhet är mycket viktigt för oss - både vad gäller teknologi och kundrelationer. Det tycker jag att Proact Managed Container Platform återspeglar, säger Kenneth Albinsson, CTO och medgrundare av Conoa.

- Vår plattform är idealisk för organisationer som vill prova containrar för första gången eller som redan har tagit de första stegen för att bli "cloud native", tillägger Per Sedihn, CTO på Proact. Med den här certifieringen kan våra kunder vara säkra på att plattformen kommer att tillgodose deras behov även när dessa med tiden utvecklas och förändras.

Cision