Planera pensionsuttagen rätt och få mer i pension

Publicerad 2020-09-01 20:02

”Planera pensionsuttagen rätt” är kartboken för dig som planerar att gå i pension. Boken hjälper dig att förstå de faktorer som påverkar utbetalningen av pensionen och hur de inverkar på varandra. Med kunskap kan du göra kloka val. Genom att planera rätt får du mer pengar i plånboken.

Boken ger dig praktisk kunskap så att du kan planera hur du vill att din pension skall betalas ut. Ett antal exempel i boken beskriver hur olika personer planerat sin ekonomi, beroende på deras situation och utgångsläge. Bra exempel som hjälper dig att hitta en personlig lösning.

Genom att svara på ett antal frågor får du nyckeln till hur du själv kan agera. Du kan använda bilagan i slutet av boken för att få en helhetsbild av just din situation så att du lättare kan fatta kloka beslut.

Planera Pensionsuttagen Rätt! är boken som hjälper dig att leva ett rikare liv som pensionär.

Författaren Nils Bacos är ekonom med 30 års erfarenhet av pensionsrådgivning för privatpersoner såväl som för företag. Han arbetar idag som fristående konsult i pensions- och försäkringsfrågor.

Den fjärde upplagan av boken är reviderad med aktuella siffror för 2020. Dessutom finns nyskrivna kapitel i boken.

Du som läser Privata Affärer får köpa boken för 339 kr vilket är 20 procent billigare än hos de stora nätbokhandlarna. Fri frakt inom Sverige.

Till skillnad från våra övriga böcker köper du Planera Pensionsuttagen rätt! direkt från förlagets beställningssystem. 

Klicka här för att komma till beställningsformuläret.