söndag24 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Råvaror

Anmäl dig till nya placeringskvällar

Publicerad: 2 mars 2010, 13:59

Privata Affärer är nu med och arrangerar tre placeringskvällar med temat alternativa investeringar. Programmet i Örebro (9 mars), Linköping (10 mars) och Jönköping (11 mars) ger dig inblick i hur du kan investera i bland annat skog, fastigheter och onoterade bolag. Och hur investeringar utanför börsen kan påverka risknivån i din portfölj.

Ämnen i artikeln:

FastighetSkog

AB

Anna Blomén


Privata Affärers Fredrik Lindberg är konferencier.

– Med de senaste tio årens stora rörelser för aktier och råvarupriser finns ett berättigat intresse för olika sätt att sprida riskerna med investeringar som inte är direkt beroende av börserna. Utbudet växer, så det gäller att jämföra alternativen, säger Fredrik Lindberg.

Under kvällarna serveras lättare förtäring och dryck. Du får tillfälle att träffa företrädare för huvudarrangören Jibreus & Ölvestad, Realfond Skog, Realfond Ryssland, Star Cap och Oak Capital.

– Eftersom placeringar i tillgångar som inte handlas dagligen på en börs ofta binder pengarna i flera år är det viktigt att sätta sig in risker och möjligheter. Det underlättar om man kan ställa frågor direkt till dem som erbjuder investeringen, säger Fredrik Lindberg.

Arrangemangen hålls mellan kl 18 och 20.30 i Örebro den 9 mars, samma tid den 10 mars i Linköping och i den 11 mars i Jönköping.

Anmälan och mer information om de medverkande hittar du här www.alternativainvesteringar.se

Dela artikeln:

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Prenumerera