onsdag27 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Aktierekar

Tre köpvärda underhuggare

Publicerad: 8 juni 2011, 05:38

En allt starkare industrikonjunktur talar för svenska underleverantörer. I senaste numret av Placeringsguiden rekommenderas tre av dessa företag.


ME

Magnus Eriksson


I senaste numret av Placeringsguiden analyserar Anders Haskel den stora floran av svenska underleverantörer. Branschen gynnas av att de svenska börsjättarna går bra och analysen mynnar ut i tre köprekommendationer.

Teknikhandelskoncernen BB Tools aktiekurs har släpat efter många branschkollegor ett tag. Nu talar ökad industriaktivitet för stigande försäljning och förbättrade vinstmarginaler för företaget. Riktkursen sätts till 120 kr.

Konsultmäklaren Ework agerar som mellanhand mellan små IT-konsulter och stora konsultköpare. Företaget är en snabbväxare med ambitiösa mål som gynnas av högtrycket bland de svenska storföretagen. Riktkursen sätts till 42 kr.

Teknikkonsulten Semcon hade en mycket tung period i kölvattnet av finanskrisen på grund av bolagets beroende av bilindustrin. När industrikonjunkturen nu rör sig uppåt igen vänds detta åter till något positivt. Bolaget har flera av världens största biltillverkare bland sina kunder. Riktkursen sätts till 60 kr.

PRIVATA AFFÄRER

__________________________________________________________

Du har väl inte missat Placeringsguiden på Facebook? http://www.facebook.com/pages/Placeringsguiden/167176223334954

Klicka här för att prenumerera på Placeringsguiden – Sveriges snabbast växande affärsmagasin

Dela artikeln:

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Prenumerera