måndag25 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Aktierekar

Här är torsdagens köprekar

Publicerad: 5 mars 2020, 07:55

Foto: istockphoto

(Uppdateras) Flera nya köprekommendationer finns bland torsdagens färska analyser från analysföretagen.


Privata Affärer / Nyhetsbyrån Direkt


Nordea Markets höjer sin rekommendation för Boliden till köp från behåll. Riktkursen sätts till 250 kr. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde på 199,85 kr.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för Humana till köp från behåll. Riktkursen höjs till 62 från 60 kr. Det framgår av Bloomberg där förändringen är daterad den 4 mars. Aktien stängde på 47,85 kr på onsdagen efter en uppgång med 0,2 procent.

JP Morgan sänker riktkursen för Lundin Mining till 59 kr från 65 kr. Rekommendationen övervikt upprepas. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde på 48,88 kr i Stockholm på onsdagen.

Citi Investment Research sänker sin rekommendation för SKF till sälj. Det framgår av Bloomberg.

Kepler Cheuvreux höjer sin rekommendation för Stillfront till köp från behåll. Riktkursen höjs till 520 från 375 kr. Det framgår av ett marknadsbrev. Stillfront-aktien stängde på 460 kr på onsdagen.

BofA Global Research återupptar bevakningen av Lundin Petroleums aktie och rekommenderar underperform och riktkursen 230 kr. Det framgår av Bloomberg. Lundin Petroleums aktie stängde onsdagens handel på 280,60 kr.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Balder till 515 kr från 460 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Balder stängde på 487,40 på onsdagen.

DNB Markets höjer sin rekommendation för Bravida till köp från behåll. Riktkursen är 105 kr. Det framgår av Bloomberg. Aktien handlades till drygt 89 kr på torsdagsförmiddagen.

Dela artikeln:

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Prenumerera