tisdag26 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Aktierekar

Här är torsdagens färska köprekar

Publicerad: 26 mars 2020, 07:55

Foto: istockphoto

(Uppdateras) Här finns de senaste analyserna med köprekommendationer och riktkursförändringar som publicerats av analysbolagen.


Privata Affärer / Nyhetsbyrån Direkt


Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Mips till köp från behåll. Riktkursen är 260 kr. Det framgår av en uppdatering från banken. Aktien stängde på 209 kr på onsdagen.

Nordea Markets sänker riktkursen för MTG till 114 kr från 123 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

SEB Equities sänker riktkursen för Hexpol till 63 kr från 84 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en analys som är daterad den 25 mars. Aktien stängde på 57,35 kr på onsdagen.

Nordea Markets sänker riktkursen för Nobia till 64 kr från 79 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 35,50 på onsdagen och den har fallit med 49 procent sedan årsskiftet.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Haldex till 45 kr från 63 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på 23,75 kr på onsdagen.

Kepler Cheuvreux höjer sin rekommendation för bilsäkerhetsbolaget Autoliv till köp från tidigare behåll. Riktkursen sänks dock till 60 dollar, motsvarande cirka 607 kr, från 75 dollar. ”Då vi bedömer att den senaste kursnedgången gentemot sektorn inte är fullt motiverad höjer vi rekommendationen”, skriver Kepler Cheuvreux i en analysuppdatering.

ABG Sundal Collier sänker riktkursen för Dustin till 55 kr från 79 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en analys. Aktien handlas kring 45 kronor på torsdagen.

DNB Markets sänker riktkursen för Securitas till 122 kr från 195 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Securitas B handlades till drygt 101 kr i torsdagens öppningshandel på Stockholmsbörsen.

DNB Markets sänker riktkursen för Epiroc till 117 kr från 130 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Dela artikeln:

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Prenumerera