söndag24 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Aktierekar

Här är torsdagens färska köprekar

Publicerad: 12 november 2020, 07:55

Foto: istockphoto

(Uppdateras) Flera nya köprekommendationer har utfärdats av analysföretagen efter onsdagens rekorddag på börsen.


Privata Affärer / Nyhetsbyrån Direkt


Danske Bank Markets höjer sin rekommendation för Sectra till köp från behåll. Riktkursen höjs till 652 från 625 kr. Det framgår av ett marknadsbrev på banken som nyligen bytt analytiker i bevakningen av Sectra.

HSBC höjer sin rekommendation för SAS till köp från minska. Riktkursen ligger kvar på 1,75 kr. Det framgår av en analys som Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av. Aktien i SAS stängde på 1,02 kr på onsdagen.

SEB Equities höjer riktkursen för Raketech till 19 kr från 16 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 10,90 kr på onsdagen.

Den amerikanska banken Citi höjer riktkursen för forskningsbolaget Calliditas till 48 dollar per aktie, från 36 dollar. Det framgår av en analys. Den nya riktkursen motsvarar cirka 410 kr. Calliditas avslutade onsdagens handel på 152,80 kr per aktie.

Pareto Securities sänker riktkursen för Stillfront till 1.162 kr från 1.240 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 927 kr på onsdagen.

Nordea Markets sänker riktkursen för Stillfront till 1.125 kr från 1.150 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Nordea Markets sänker riktkursen för Better Collective till 165 kr från 170 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 128 kr på onsdagen.

Danske Bank Markets har höjt sin rekommendation för det danska medicinteknikbolaget Ambu till köp från behåll. Riktkursen höjs till 230 från 210 danska kr. Det framgår av en analys som Nyhetsbyrån Direkt har tagit del. Banken pekar i analysen på att bolaget är på väg att lansera produkten Ascope Duodeno och tror att det kommer att vara avgörande för investeringscaset de kommande åren. Aktien handlas kring 200 kr på torsdagen, upp 1,7 procent för dagen.

DNB Markets sänker riktkursen för Ericsson till 134 kr från 138 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien byter ägare på 102,60 kr i skrivande stund på torsdagsförmiddagen.

Pareto höjer rekommendationen för 24Sevenoffice till köp från tidigare behåll. Riktkursen justeras samtidigt ner till 41 kr (42). Det framgår av en analys.

Danske Bank Markets höjer riktkursen för Paradox till 275 kr från 240 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt.

Redeye höjer värderingen av igaming-bolaget Gaming Innovation Group, GIG. Det framgår en kommentar som släpptes på torsdagen. Redeye höjer värdering i ett basscenario till 12 kr, upp från tidigare 10. Redeyes analyser är vanligen uppdragsanalyser där bolaget som bevakas finansierar bevakningen. Aktien stängde på 8,19 kr per aktie.

Dela artikeln:

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Prenumerera