torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Aktierekar

Här är måndagens aktierekar

Publicerad: 30 maj 2022, 07:32

Foto: istockphoto

(Uppdateras) En handfull nya rekommendationer finns i skörden från analyshusen denna sista måndag i maj. Bland dem märks en ny köprekommendation till en av storbankerna.


Privata Affärer / Nyhetsbyrån Direkt


Morgan Stanley höjer riktkursen för SSAB till 90 kr från 83 kr. Rekommendationen övervikt upprepas. Det skriver Reuters.

Société Générale höjer sin rekommendation för Nordea till köp från behåll. Riktkursen är 113 kr. Det rapporterar internationella medier. Aktien var upp 0,3 procent till 104,02 kr under den initiala handeln på måndagen.

Exane BNP Paribas sänker sin rekommendation för den tyska lastbilskoncernen Traton, som är noterat på Stockholmsbörsen och där Scania ingår, till underperform från neutral. Det framgår av ett marknadsbrev.

Investmentbanken Bank of America Securities höjer däremot sin rekommendation för den tyska lastbilskoncernen Traton till neutral från underperform. Det framgår av ett marknadsbrev.

Carnegie har, efter USA-godkännandet för det antibiotikautsöndrande bensubstitutet Cerament G, höjt sin riktkurs för Bonesupport till 105 kr från tidigare 55 kr med en upprepad köprekommendation. Det framgår av en analys på måndagen.

Dela artikeln:

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Prenumerera