måndag25 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Aktierekar

Här är fredagens färska analyser

Publicerad: 27 juli 2018, 10:00

Foto: istockphoto

Kontanthanteringsbolaget Loomis får två nya rekommendationer efter rapporten i onsdags.


Privata Affärer / Nyhetsbyrån Direkt


Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för kontanthanteringsbolaget Loomis till köp från öka. Riktkursen sänks samtidigt till 355 från 375 kr. Det framgår av en analys. Loomis-aktien stängde på 284 kr på torsdagen. På onsdagen föll aktien med drygt 12 procent till 275 kr i spåren av bolagets rapport för det andra kvartalet.

Även Carnegie har höjt sin rekommendation för Loomis till köp från tidigare behåll, efter onsdagens kvartalsrapport. Riktkursen sänks från 360 till 345 kr. Det framgår av en analys som släpptes på torsdagen.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Nokia till köp från behåll. Riktkursen 5,50 euro anges. Det framgår av en analys.

Danske Bank Markets höjer sin rekommendation för Attendo till köp från behåll. Riktkursen ligger kvar på 90 kr. Det skriver Bloomberg First Word. Attendo handlas kring 75,50 kr på fredagen.

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för Paradox till behåll från köp. Riktkursen höjs till 205 från 188 kr. Det skriver Bloomberg First Word.

Kepler Cheuvreux tar upp bevakning av Intrum med rekommendationen köp. Det framgår av ett morgonbrev på fredagen. Riktkursen sätts till 285 kr. Aktien handlas kring 227 kr på fredagsförmiddagen.

Dela artikeln:

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Prenumerera