lördag23 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Aktier

Hernhags jakt på de bästa utdelarna fortsätter

Publicerad: 4 november 2021, 14:57

Nu är det dags för ännu en säsong av Hernhags utdelare där Marcus Hernhag ger sig ut på jakt efter högutdelande aktier som levererar.


PA

Privata Affärer

red@privataaffarer.se


Teckna din prenumeration här:

Klicka här för att beställa.

– I analysbrevet ”Hernhags Utdelare” analyserar jag aktier med hög utdelningstillväxt och med hög direktavkastning. Det finns på så vis med både värdeaktier och tillväxtaktier. Varje nummer innehåller både korta kommentarer om mina favoriter och fyra aktieanalyser, berättar Marcus Hernhag.

Bland annat får läsaren i varje nummer ta del av fyra djupgående analyser.

– Aktieanalyserna följer temat som vi har i varje nummer. Jag går igenom förutsättningarna för en aktietyp, en viss bransch eller en grupp av aktier och väljer därefter ut fyra intressanta bolag för analys. Det kan vara allt från en framtidsbransch till de tryggaste aktierna vi har på börsen.

Men Marcus Hernhag listar också toppvalen när det gäller högutdelande och utdelningshöjande aktier.

– Jag listar också ca 45 utvalda utdelningsaktier i två tabeller med kortfakta om deras utdelningstrender och direktavkastning. Det är lite som två komihåglistor över intressanta utdelningscase att titta närmare på, säger Marcus Hernhag och fortsätter:

– Inget nummer vore komplett utan en genomgång av aktuellt börsläge och nyckeltalen för börsens genomsnitt, exempelvis alla börsbolagens genomsnittliga p/e-tal och direktavkastning vägt efter respektive börsvärde, avslutar han.

Säsongens första nummer kommer ut den 17/11. Klicka här för att beställa din prenumeration. Du som prenumererar på någon av våra tidningar får självklart rabatt.

Dela artikeln:

Prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Prenumerera