Björn Falkeblad är kursledare i Stockholm.

PA-skolan I helgen håller PA-skolan dubbla aktiekurser i Stockholm. Passa på och gå terminens sista kurser i PA-skolan och spetsa dina kunskaper om aktier.

På lördag den 30 mars hålls en fördjupningskurs om aktier för dig som vill ta dina placeringskunskaper till en ny nivå. Detta är kursen för dig som redan vet en hel del om aktier, men vill maxa din kunskap.

Innehåll:

Fundamental analys
Relativvärdering
Börspsykologi
Blankning och aktielån
Private Equity
Crowd Funding
Anomalier
Kända investerare

Söndagen den 31 mars är det i stället en extrainsatt grundkurs för dig som vill lära dig grunderna om hur du placerar i aktier.

Innehåll:

Vad är en aktie?
Avkastning och risk
Att spara och äga aktier
Att köpa och sälja akter
Värdera aktier
Viktiga nyckeltal
Skatteregler
Olika informationskällor

Båda kurserna hålls mellan 9 och 16 i Bonnierhuset på Torsgatan 21 i Stockholm.

Lärare är Björn Falkeblad som är fristående investeringskonsult och hjälper organisationer, företag och föreningar att upphandla och utvärdera kvalificerade kapitalförvaltningstjänster.

Pris och anmälan:

Priset per kurs är 1 095 kr inklusive moms för dig som prenumererar på Privata Affärer eller Placeringsguiden. Övriga betalar 1 295 kr inklusive moms per kurs. Kurserna hålls på nedan angivna datum lördagar eller söndagar mellan kl 9 och 16.

Du anmäler dig här nedan. I och med att du anmäler dig accepterar du också våra villkor, som du kan läsa mer om här. Du kan också i framtiden komma att få information om nya kurser eller andra produkter från Privata Affärer.

Om du vill ge bort en kurs i present klickar du på ”jag beställer kursen till någon annan som gåva”. Faktura och bekräftelse skickas då till dig som beställer.

Lunch ingår inte i kursen. Det finns flera bra matställen inom gångavstånd.