Neola Medicals varumärke har registrerats för varumärkesskydd i Kina

2023-01-24 08:00:00

Neola Medical AB (publ) meddelar idag att bolagets varumärke, Neola®, har registrerats för varumärkesskydd i Kina i klass 10 (Medical device) och klass 42 (Science and technology services, R&D services). Det nya varumärkesskyddet i Kina innebär en viktig bolagstillgång och det utvidgar bolagets konkurrenskraft.

”Vi är glada att vi har fått vårt varumärke Neola® registrerat för varumärkesskydd i Kina, eftersom det innebär att vi stärker bolagets varumärke inför kommersialisering. Dessutom innebär denna varumärkesregistrering att vi tillför ytterligare en viktig tillgång i vår IP-portfölj.”, säger Hanna Sjöström, vd på Neola Medical.

Bolagets varumärke, Neola®, har registrerats för varumärkesskydd i Kina i klass 10 (Medical device) och klass 42 (Science and technology services, R&D services). Registreringen innebär att en viktig strategisk tillgång skapas. Detta är av stor vikt inför kommersialisering av Neola®, eftersom det stärker bolagets positionering på den internationella marknaden. Ett starkt varumärkesskydd är en viktig del i bolagets marknadsstrategi och registreringen av Neola® i Kina innebär att bolaget har utökat sitt skydd ytterligare.

MFN