Moment Group AB: Magnus Widell rekryteras som COO för Moment Group

2022-11-11 09:30:00

[image]

För att fortsätta den positiva utveckling inom koncernen förstärks nu organisationen med ytterligare kraft och kompetens från upplevelsebranchen. Magnus Widell kommer i rollen som COO att ta det övergripande ansvaret för samtliga operativa verksamheter inom koncernen. Tillsammans med affärsområdeschefer och VD:ar i dotterbolagen kommer han att bilda det team som fortsätter driva både show & business för ta nästa kliv i utvecklingen av koncernen, såväl kommersiellt som kreativt.

- Jag är otroligt stolt och glad över att presentera Magnus som COO och vice VD. Hans tidigare erfarenheter från branschen tillsammans med hans  stora drivkraft kommer att stärka organisationen ytterligare. Därtill kommer Magnus uppskattade förmåga som ledare och hans fokus på ständig utveckling att vara värdefulla egenskaper när han nu börjar hos oss. Det här är fantastiskt glädjande och en viktig pusselbit för vår fortsatta resa, säger Martin du Hane, VD/Koncernchef Moment Group.

- Vi har en mycket spännande utveckling framför oss och förstärker nu organisationen med en tung rekrytering. När Magnus tar ansvaret för de operativa verksamheterna kommer Martin du Hane att få mer tid att lägga på vårt strategiska arbeta och utveckling av koncernen. Nu skapar vi ännu bättre förutsättningar att fortsätta vår resa genom att Martin och Magnus tillsammans med alla våra medarbetare säkerställer en bra grund för att ta nästa steg, säger Leif West, styrelseordförande i Moment Group

- Jag ser så mycket fram emot att få ta mig an nya spännande uppgifter och tillsammans med hela Moment Group fortsätta utveckla denna härliga upplevelsekoncern och ta nästa steg i företagets utveckling, säger Magnus Widell, tillträdande COO och vice VD i Moment Group..

Magnus Widell tillträder tjänsten den 1 februari 2023. Han kommer att utgå från Stockholm och ingå i koncernledningen. Vi önskar honom varmt välkommen!

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Martin du Hane, VD & Koncernchef Moment Group AB
martin.duhane@momentgroup.com,0721-64 85 65

Magnus Widell, tillträdande COO och vice VD i Moment Group AB
magnus.widell73@gmail.com,0708-58 00 02

[image]

Cision