Analyser (Uppdateras) Fler än tio nya riktkurser och ett antal nya köprekommendationer finns i onsdagens digra analysskörd från analysföretagen.

SEB Equities höjer riktkursen för Kindred till 73 kr från 70 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 65,10 kr på tisdagen.

Nordea Markets höjer riktkursen för Boozt till 156 kr från 130 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. På tisdagen stängde aktien på 134 kr.

SEB Equities höjer riktkursen för Indutrade till 480 kr från 414 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en uppdatering från banken. Indutrade stängde kring 495 kr på tisdagen.

Nordea Markets höjer riktkursen för Adapteo till 109 kr från 105 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 88 kr på tisdagen.

SEB Equities höjer riktkursen för Lifco till 670 kr från 640 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 674 kr på tisdagen.

Pareto Securities höjer riktkursen för Electrolux till 210 kr från 170 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en analys. Tisdagens stängningskurs var 206,70.

Carnegie höjer sin rekommendation för kredithanteringsföretaget Intrum till köp från tidigare behåll. Riktkursen höjs samtidigt till 265 kr från tidigare 240 kr. Det framgår av en analys. Intrum-aktien stängde vid 233,20 kr på tisdagen.

Nordea Markets sänker sin rekommendation för Medicover till behåll från köp. Det framgår av en analys.

Handelsbanken Capital Markets har höjt sin rekommendation för AAK till behåll från sälj. Riktkursen höjs till 190 från 145 kr. Det framgår av en uppdatering från banken.

SEB Equities höjer sin rekommendation för Alfa Laval till köp från behåll. Riktkursen höjs till 235 från 220 kr. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt. Aktien stängde på tisdagen på drygt 196 kr.

SEB Equities sänker sin rekommendation för JM till sälj från behåll. Riktkursen höjs samtidigt till 231 från 210 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 282,90 kr på tisdagen.

Nordea Markets höjer riktkursen för Dometic till 135 kr från 125 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Banken lyfter fram tecken på en ”rekordhög efterfrågan på husbilar och båtar under den nuvarande pandemin”, ett behov av lageruppbyggnad hos återförsäljare, samt att de nya livsstilsmönstren utomhus är här för att stanna. I kombination med bolagets kostnadsåtgärder kommer det att driva bolagets resultat under 2021 enligt bankens estimat. Även det tredje kvartalet ser lovande ut och Nordea förväntar sig ”ett fenomenalt resultat som drivs av volymåterhämtningen.” Tisdagens stängningskurs var 112,10 kr.

Danske Bank Markets höjer riktkursen för SKF till 220 kr från 195 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt. Aktien stängde på 193,95 kr på tisdagen.

Kepler Cheuvreux sänker sin rekommendation för Nokian Renkaat till behåll från köp. Riktkursen ligger kvar på 26 euro. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för Pandox till köp från behåll. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt.