Kristin Widell utsedd till Chief People Officer för Storytel Group

2022-11-22 08:30:00

- Kristin är en erfaren och inkluderande ledare och skicklig på att utveckla starka företagskulturer, effektiva HR-organisationer och högpresterande team. Jag vill hälsa henne varmt välkommen till Storytel, säger Johannes Larcher, CEO, Storytel.

Kristin Widell har över 15 års chefserfarenhet i strategiska, taktiska och operativa HR-funktioner och har lett digital transformation och innovation i välkända företag som HiQ, SAAB och Tieto. Kristin Widell ansluter till Storytel och företagets ledningsgrupp den 9 januari 2023 i rollen som Chief People Officer för Storytel Group. Hon lämnar därmed Peltarion, där hon var Director of People Operations och medlem av ledningsgruppen.

- Jag älskar energin, uppfinningsrikedomen och det härligt smittande engagemanget för användarna, som finns i ambitiösa och framåtlutade techbolag som Storytel. Jag ser verkligen fram emot att bli en del av Storytels talangfulla team när företaget nu växlar upp för fortsatt lönsam tillväxt driven av attraktiva innehålls- och användarupplevelser, säger Kristin Widell.
FNCA Sweden AB är Bolagets certified adviser. 

För mer information, vänligen kontakta:
Dan Panas, Head of Global Communications & P
Tel: +46 70 186 52 90
Email: dan.panas@storytel.com
 

Om Storytel
Storytel är en av världens största streamingtjänster för ljudböcker och e-böcker och har fler än en miljon titlar i tjänsten globalt. Vår vision är att göra världen till en mer empatisk och kreativ plats, genom fantastiska berättelser som kan delas och uppskattas av vem som helst, var som helst och när som helst. Streamingverksamheten inom Storytel Group sker under varumärkena Storytel, Mofibo och Audiobooks.com. Förlagsverksamheten sköts av Storytel Books, samt av ljudboksförlaget StorySide. Storytel Group finns på över 25 marknader. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Sverige.

Cision