Experttelefonen  I dag är det säsongspremiär för experttelefonen. Mellan klockan 10 och 12 kan du som är prenumerant ringa till experttelefonen och få råd och tips av Privata Affärers Johan Markwall.

Jag ser fram emot att telefontiden drar igång igen efter juluppehållet. Det känns alltid roligt att tala med våra trogna och pålåsta läsare, säger Johan Markwall.

Experttelefonen är en tjänst som är exklusiv för dig som prenumererar på någon av våra tidningar. Är du inte prenumerant kan du bli det här.

Varje onsdag mellan klockan 10 och 12 svarar tidningens reportrar på dina privatekonomiska frågor och ger oberoende råd. Telefonnumret är 08-736 55 57.

Det är perfekt för dig som vill stämma av råd som du har fått av din rådgivare eller bankman. Eller som vill bolla förslag till din aktieportfölj eller ditt pensionssparande för att nämna några exempel.

– Du kan ställa alla frågor som rör din privatekonomi till oss och vi gör vårt bästa för att besvara dem.  Vi har dock satt en gräns vid frågor som gäller familjejuridik som vi med varm hand överlåter till juridisk expertis, säger Johan Markwall.