INVISIO AB: INVISIO erhåller order på 58 MSEK från en ny kund

2022-09-26 14:45:00

Leverans är planerad att ske under första halvåret 2023.

"Vi är mycket glada över den här beställningen som avser vår senaste generation av kontrollenheter och headset. Det visar tydligt att våra lösningar är marknadsledande och att de många nya funktionerna i vår senaste generation uppskattas av såväl befintliga som nya kunder.

Innovation för att möta och överträffa marknadens förväntningar är en hörnsten i vår tillväxtstrategi", säger Lars Højgård Hansen, VD för INVISIO.

INVISIO-systemet erbjuder förbättrade kommunikationsmöjligheter i bullriga miljöer samtidigt som lösningen skyddar användarnas hörsel och förstärker situations­medvetenheten, vilket ger betydande operativa och taktiska fördelar.

För mer information, vänligen kontakta:
Lars Højgård Hansen, VD, INVISIO
Mobil: +45 5372 7722  |  E-post: lhh@invisio.com
 

Michael Peterson, Director Investor Relations & Corporate Communication, INVISIO
Mobil: +45 5372 7733  |  E-post: mpn@invisio.com

Denna information är sådan information som INVISIO AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom VD:s försorg, för offentliggörande den 26 september 2022, kl. 14:45 CEST.
 

Om INVISIO AB (publ)
INVISIO utvecklar och säljer avancerade kommunikationssystem som gör det möjligt för yrkesgrupper i bullriga och uppdragskritiska miljöer att kommunicera, skydda sin hörsel och arbeta effektivt. Bolaget kombinerar specialist­­­­kunskaper i akustik och hörsel med ett brett ingenjörskunnande inom bland annat mjukvara, material­­teknik och integration. Företagets lösningar marknadsförs under de två varumärkena INVISIO och Racal Acoustics. Försäljningen sker via huvudkontoret i Köpenhamn och försäljningskontoren i USA, Frankrike, Storbritannien, Italien och Thailand samt via ett globalt nätverk av partners. INVISIO har säte i Stockholm och är noterat på Nasdaq Stockholm (IVSO). Mer information finns på företagets webbplats www.invisio.com.

Cision