INVISIO AB: INVISIO erhåller order på 40 MSEK från befintlig kund i USA

2021-05-05 14:00:00

"Vi är stolta över att INVISIO får leverera företagets avancerade kommunikationssystem till enheter inom det amerikanska försvarsdepartementet. Våra system är världsledande inom sitt område och med den här beställningen stärker vi vår position ytterligare," säger Lars Højgård Hansen, VD för INVISIO.

INVISIO-systemet erbjuder förbättrade kommunikationsmöjligheter i bullriga miljöer samtidigt som lösningen skyddar användarnas hörsel, vilket ger operativa och taktiska fördelar, tillsammans med en förbättrad situationsmedvetenhet.

För mer information, vänligen kontakta:
Lars Højgård Hansen, VD, INVISIO AB
Mobil: + 45 5372 7722 | E-post: lhh@invisio.com

Michael Peterson, Director Investor Relations & Corporate Communication, INVISIO AB
Mobil: +45 5372 7733 | E-post: mpn@invisio.com

 

Denna information är sådan information som INVISIO AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknads­missbruksförordning. Informationen lämnades, genom VD:s försorg, för offentliggörande den 5 maj, 2021, kl. 14:30 CEST.

Om INVISIO AB (publ)

INVISIO utvecklar och säljer avancerade kommunikationssystem som gör det möjligt för yrkesgrupper i bullriga och uppdragskritiska miljöer att kommunicera, skydda sin hörsel och arbeta effektivt. Bolaget kombinerar specialist­kunskaper i akustik och hörsel med ett brett ingenjörskunnande inom bland annat mjukvara, materialteknik och integration. INVISIOs lösningar marknadsförs under de två varumärkena INVISIO och Racal Acoustics. Försäljningen sker via huvudkontoret i Köpenhamn och försäljningskontoren i USA, Frankrike, Storbritannien, Italien och Thailand samt via ett globalt nätverk av partners. INVISIO har säte i Stockholm och är noterat på Nasdaq Stockholm (IVSO). Mer information finns på företagets webbplats www.invisio.com.

Cision