Insplorion rekryterar CFO

2021-05-17 08:07:46

Per börjar sin anställning den 6 september 2021 och kommer att ersätta Henrik Landervik som tjänstgjort som bolagets externa CFO. Henrik kommer finnas tillgänglig under en övergångsperiod för att säkra god kontinuitet. 

"Vi står inför uppskalning av våra sensoraffärer och ser att Pers fleråriga erfarenheter inom både revision och som business controller ger honom den bredd och djup som behövs för att fortsätta öka bolagets kommersiella omvandling. Vi är mycket glada att få honom i vårt team", kommenterar VD Patrik Dahlqvist.

Frågor besvaras av:
Patrik Dahlqvist, VD Insplorion, på patrik.dahlqvist@insplorion.comeller 0723-62 32 61.
Insplorion AB, med vår revolutionerande sensorplattform, NanoPlasmonic Sensing (NPS), har idag fyra huvudsakliga verksamhetsgrenar. luftkvalitetsensorer, vätgassensorer, batterisensorer och forskningsinstrument. Sensorerna är små, tåliga och kostnadseffektiva vid volymtillverkning. Vår sensorteknik möjliggör luftkvalitetssensorer i hem, fordon och offentlig miljö. Våra vätgassensorer visar en responstid på under sekunden, vilket gör dem till de snabbaste i världen och kommer att främja tillväxten av vätgasanvändning, Batterisensorerna optimerar styrning och användning av batterier, Våra instrument ger forskare världen över nanometerkänslig realtidsdata om processer på ytor inom områden som katalys, material- och biovetenskap. FNCA Sweden AB, 08-528 00 399 info@fnca.se,är Insplorions Certified Adviser på Nasdaq First North.

Cision