I annonssamarbete med INFREA

ANNONS I premiäravsnittet av den nya investeringspodcasten Småbolagspodden djupdyker finanspoddaren Jonathan Furelid i industrigruppen Infrea. I avsnittet möter han vd:n och koncernchefen Tony Andersson som berättar varför investering i bolag verksamma inom infrastruktur är ett smart val i turbulenta tider som dessa.

Infrea är en industrigrupp som främst investerar i onoterade bolag verksamma inom infrastruktur som har en omsättning på mellan 30–300 miljoner svenska kronor. För två år sedan introducerades Infrea på Nasdaq First North. Industrikoncernen har åtta operativa bolag lokaliserade i Mellansverige, verksamma inom affärsområdena Mark och Anläggning samt Vatten och Avlopp.

– Det finns bolag som gör samma saker som våra dotterbolag lokalt, men när jag tittar på börsen finns det ingen tydlig investerare inom det här segmentet. Här tycker jag att vi verkligen har hittat vår egen nisch. Det som utmärker oss är att vi ska vara stabilare över tid än andra noterade aktier. Tittar man historiskt på de bolag vi har i vår portfölj har de överlevt finanskriser, IT-bubblan och oljekris. Så vi känner att vi har stabila bolag i vårt bagage, säger Tony Andersson i podden.

Utöver detta samtalar Tony Andersson och Jonathan Furelid bland annat om hur Infrea har påverkats av coronakrisen och om hur företaget kommer utvecklas på sikt. Detta och mycket mer får du höra i första avsnittet av Småbolagspodden, som du hittar där poddar finns. Lyssna på avsnittet med Infrea här.

Fakta:
Småbolagspodden är podden för investerare som letar efter nya spännande företag att addera till sin portfölj. Finanspoddaren Jonathan Furelid möter i varje avsnitt ett nytt svenskt småbolag som får berätta vad som gör just dem unika och varför du som lyssnare ska investera i just deras bolag. Småbolagspodden produceras av contentbyrån Borg & Owilli. Det här avsnittet görs i samarbete med Infrea. Lyssna på avsnittet med Infrea här.

 

Av: Infrea

Detta är en annons från Infrea och ska inte tolkas som redaktionellt material från Privata Affärer.