Husqvarna Group: Husqvarna blir huvudpartner till Volvo Car Scandinavian Mixed 2023

2023-03-28 13:00:00

[image]

Volvo Car Scandinavian Mixed 2023 utspelar sig i år på Ullna Golf & Country Club i Stockholm, 8-11 juni 2023. Som huvudpartner kommer Husqvarna att ha en stor närvaro under hela evenemanget, genom att visa upp sina toppmoderna autonoma lösningar för en global publik av golfare, greenkeepers och näringsliv.

- Vi är mycket glada över att vara med som huvudpartner till golftävlingen Volvo Car Scandinavian Mixed 2023. Det här är en otrolig möjlighet att visa upp vår innovativa teknik för en bredare publik och visa hur våra produkter kan ge fördelar inte bara för husägare utan även golfbanor med deras höga förväntningar på gräsplanshantering, säger Husqvarnas Glen Instone, President Husqvarna Forest & Garden Division.

- Vi är stolta över att välkomna Husqvarna som en av våra huvudpartners för Volvo Car Scandinavian Mixed 2023. Deras innovativa teknologi och engagemang för hållbarhet går helt i linje med våra värderingar och vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att ge en exceptionell upplevelse för våra golfare och åskådare, säger Henrik Hilford Brander, COO på Volvo Car Scandinavian Mixed.

Robotgräsklippare är perfekta för att underhålla golfbanor och stora grönområden då de erbjuder ett kostnadseffektivt sätt att underhålla landskap och gräsmattor. Utan CO\2\-utsläpp under användning kan dessa batteridrivna produkter arbeta kontinuerligt utan behov av vila. Husqvarna är en pionjär inom autonoma gräsklippningslösningar, efter att ha lanserat sin första solcellsdrivna robotgräsklippare redan 1995. Idag är Husqvarna Group marknadsledande med mer än tre miljoner använda robotgräsklippare globalt.

[image]

Cision