HEBA: Heba och ikkan samarbetspartners i nytt trygghetsboende

2022-12-22 11:30:00

-    Att starta Hebas första trygghetsbostäder känns mycket bra. Det är en viktig boendeform för seniorer där vi skapar gemenskap för att öka livskvalitén. Att utveckla vårt koncept för trygghetsbostäder tillsammans med Segersta, som delar vår drivkraft att skapa god livskvalitet för äldre, är väldigt roligt. Det blir dessutom Enköpings första nyuppförda trygghetsboende, säger Patrik Emanuelsson vd Heba.

-    I våra verksamheter har vi lärt oss hur man skapar miljöer där människor vill ta kontakt med varandra och göra saker ihop. Vår ambition är att tillsammans med Heba skapa en boendeform där man värnar om individen, men samtidigt skall känna att man tillhör en gemenskap med människor som bryr sig, säger Robert Gyll styrelseordförande för ikkan. 

Lägenheterna är nyproducerade med hög tillgänglighet och bekvämlighet. I markplan finns stora, trevliga rum för gemensamt umgänge. Dessutom finns personal på plats, kaffestation, träningsmöjligheter och en lättillgänglig app för alla medlemmar. Allt för att det ska vara enkelt att umgås och träffa nya vänner. 
 

Cision