Analyser (Uppdateras) Även på Valborgsmässoaftonen med förkortad börsdag publicerar analyshusen nya rekommendationer och riktkurser.

SEB Equities höjer sin rekommendation för Attendo till köp från behåll. Riktkursen sänks till 43 från 45 kr. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 36,92 kr på onsdagen.

SEB Equities höjer sin rekommendation för Bilia till köp från behåll. Riktkursen höjs till 82,50 från 65 kr. Det framgår av en analys med titeln ”Better than generally perceived”. Aktien stängde på 66,50 kr på onsdagen efter rapporten för det första kvartalet.

Även Kepler Cheuvreux höjer sin rekommendation för Bilia, till köp från behåll. Riktkursen sänks till 90 från 130 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

SEB Equities höjer riktkursen för Sinch till 570 kr från 510 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Sinch steg med drygt 15 procent till 522 kr på onsdagen.

Carnegie höjer riktkursen för Sinch till 600 kr från 540 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt.

ABG Sundal Collier höjer riktkursen för Hexagon till 550 kr från 510 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 480,70 kr på onsdagen.

Pareto Securities sänker sin rekommendation för Catena till behåll från köp. Riktkursen höjs till 318 från 314 kr. Det framgår av ett marknadsbrev. Catena stängde på 322,50 kr på onsdagen.

Nordea Markets sänker sin rekommendation för Holmen till behåll från köp. Riktkursen är 300 kr. Det framgår av en analys.

Nordea Markets sänker sin rekommendation för SEB till behåll från köp. Riktkursen är 80 kr. Det framgår av en analys.

Nordea Markets sänker sin rekommendation för SEB till behåll från köp. Riktkursen är 80 kr. Det framgår av en analys.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Pandox till behåll från köp. Riktkursen 99 kronor upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 97,40 kr på onsdagen.

ABG Sundal Collier sänker riktkursen för Pandox till 115 kr från 130 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 97,40 kr på onsdagen.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Assa Abloy till 215 kr från 206 kr efter bolagets kvartalsrapport. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Assa Abloy stängde på strax under 188 kr på onsdagen.

Pareto Securities sänker sin rekommendation för Vostok Emerging Finance till behåll, från köp. Riktkursen skruvas samtidigt upp något till 2,53 kr (2,52). Det framgår av ett marknadsbrev.

DNB Markets höjer riktkursen för Lundin Mining till 58 kr från 50 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys efter bolagets rapport som offentliggjorde natten mot torsdagen. DNB anser att Lundin Mining kommer att gynnas högre metallpriser och att man inte ska överdriva betydelsen av att bolagets ebitda-resultat för det första kvartalet var klart lägre än väntat. Aktien backar cirka 8 procent till nivåer kring 47 kr på torsdagsförmiddagen.

Carnegie höjer riktkursen för Bonesupport till 50 kr från 40 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Carnegie anser att investerare bör titta bortom den försäljningssvacka som Covid-19 innebär i det korta perspektivet och framhåller det finns spännande möjligheter för bolaget i USA, inte minst under 2021 och framåt.

Citi Investment Research höjer riktkursen för Swedish Match till 700 kr från 600 kr. Rekommendationen neutral upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken.