Analyser (Uppdateras) Flera nya köprekar och höjda riktkurser finns i torsdagens analysskörd från analysföretagen.

Arctic Securities höjer sin rekommendation för SHB till köp från behåll. Riktkursen är fortsatt 90 kr. Det framgår av ett marknadsbrev. SHB A stängde på 78 kr på onsdagen.

SEB Equities höjer sin rekommendation för Thule till köp från behåll. Riktkursen höjs till 335 från 265 kr. Det framgår av en analys. ”Vi tror att konsensus underskattar resultateffekten från den blomstrande efterfrågan för Thule produkter i kombinationen med den operativa hävstången i det tredje kvartalet”, skriver SEB i analysen. Aktien stängde på 295,60 kr på onsdagen.

SEB Equities höjer sin rekommendation för Tieto Evry till köp från behåll. Riktkursen höjs till 29 från 28 euro. Det framgår av en analys som Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av.

Handelsbanken Capital Markets höjer riktkursen för MTG till 150 kr från 130 kr. Rekommendationen köp upprepas.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Nent till 500 kr från 400 kr. Rekommendationen köp upprepas.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Intrum till 285 kr från 250 kr. Rekommendationen köp upprepas.

Nordea Markets höjer riktkursen för Stora Enso till 16,50 euro från 14 euro. Rekommendationen köp upprepas.

Pareto Securities höjer riktkursen för Volvo till 220 kr från 180 kr. Rekommendationen köp upprepas.

SEB Equities höjer riktkursen för Medicover till 135 kr från 98 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 145,40 kr på onsdagen, en uppgång med 12,7 procent, efter att bolaget på tisdagskvällen släppt preliminära siffror för det tredje kvartalet.

Nordea Markets höjer riktkursen för Zalando till 95 euro från 70 euro. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på 84,98 euro på onsdagen.

Berenberg Bank höjer riktkursen för Embracer till 215 kr från 185 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys daterad 14 oktober.

Carnegie höjer riktkursen för Cellink till 230 kr, från 165 kr, och upprepar rekommendationen köp. Det framgår av en uppdatering.