Analyser (Uppdateras) Fler nya och upprepade köprekommendationer finns bland torsdagens analyser från analysföretagen.

DNB Markets inleder bevakning av Beijer Ref med rekommendation köp och riktkursen 335 kr. Det framgår av ett marknadsbrev. Beijer Ref stängde på 283,80 kr på onsdagen.

Carnegie inleder bevakning av Fortnox med rekommendation köp och riktkurs 465 kr. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt. Fortnox-aktien stängde på nära 300 kr på onsdagen.

Handelsbanken Capital Markets höjer riktkursen för Loomis till 290 kr från 255 kr. Rekommendationen köp upprepas. Aktien stängde på onsdagen på 249,60 kr.

ABG Sundal Collier höjer riktkursen för SCA till 145 kr från 135 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på drygt 136 kr på onsdagen.

Handelsbanken Capital Markets har höjt sin riktkurs för gamingbolaget Enad Global 7 till 102 kr, från tidigare 96 kr, och upprepat rekommendationen köp. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt. Handelsbanken inledde bevakning av Enad Global 7 så sent som i slutet av oktober i år. I torsdagens öppningshandel noteras aktien till 88,60 kr, en uppgång med 3 procent sedan onsdagens stängning.

Den schweiziska banken UBS har inlett bevakning av förpacknings- och papperstillverkaren Billerud Korsnäs med en säljrekommendation. Det framgår av analys som släpptes på torsdagen och som Nyhetsbyrån Direkt tagit del av. Riktkursen sätts till 123 kr. Aktien i Billerud hade vid lunchtid backat med 3 procent till strax under 137 kr.