Analyser (Uppdateras) Även på torsdagen finns att antal nya rekommendationer i nyhetsflödet från analysbolagen.

Nordea Markets har återupptagit bevakningen av Afry med köprekommendation. Riktkursen är 232 kr. Det framgår av en analys. Banken upphörde med bevakningen av Afry i somras på grund av ett analytikerbyte. Aktien stängde på 187,60 kr föregående handelsdag.

Pareto Securities sänker riktkursen för TF Bank till 225 kr från 245 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. TF Bank stängde kring 194 kr på onsdagen.

Nordea Markets sänker sin rekommendation för den finländska däcktillverkaren Nokian Renkaat till behåll från köp. Det framgår av en analys.

Morgan Stanley höjer riktkursen för SSAB till 82 kr från 70 kr. Rekommendationen övervikt upprepas. Det skriver Reuters. B-aktien var i den inledande handeln på torsdagen upp 0,4 procent till 62,10 kr.

Berenberg Bank sänker riktkursen för Essity till 260 kr från 305 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det skriver Reuters. Aktien sågs marginellt upp till 221,50 kr under den inledande torsdagshandeln.

Den nederländska banken Kempen har sänkt rekommendationen för Fabege till neutral från köp. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Kempen har också sänkt rekommendationen för Wihlborgs till sälj från tidigare neutral. Det framgår av morgonbrevet från banken.

Kempen har även sänkt rekommendationen för Castellum till neutral från tidigare köp. Det framgår också av ett morgonbrev från banken.

Bank of America Securities sänker sin rekommendation i två steg för Epiroc till ”underperform” från köp. Riktkursen är 195 kr. Det framgår av ett marknadsbrev. Efter en dryg halvtimmes handel på torsdagen var aktien ned 1,8 procent till 204,90 kr.