Analyser (Uppdateras) Även på torsdagen har analyshusen utfärdat några nya rekommendationer och riktkurser. Först ut är ett norskt laxbolag.

SEB Equities höjer riktkursen för fiskodlingsbolaget Mowi till 243 norska kr från 238 norska kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 207,90 norska kr i Oslo på onsdagen efter att ha kommit med kvartalsrapport.

Carnegie höjer riktkursen för Dometic till 200 kr från 160 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på 129,15 kr föregående handelsdag.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Catena Media till 74 kr från 68 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Catena Media stängde på 58,18 kr på onsdagen.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Getinge till 323 kr från 255 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Getinge stängde på strax över 280 kr på onsdagen.

SEB Equities sänker riktkursen för Oncopeptides till 170 kr från 210 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på onsdagen på 120,90 kr.

Pareto Securities sänker sin rekommendation för Balder till behåll från köp. Riktkursen höjs till 553 från 525 kr. Det framgår av ett marknadsbrev. Balders stängningskurs på onsdagen var 515,60 kr.

DNB Markets har inlett bevakning av spelutvecklaren Stillfront med köprekommendation och riktkurs 102 kr. Det framgår av en analys. Organisk tillväxt samt verkställandet av Stillfronts beprövade förvärvsstrategi bör leda till ”sunda vinster” och tillväxt för det fria kassaflödet. ”Den negativa konsensusrevisionstrenden som setts sedan årsskiftet – en reaktion till alltför haussade (bullish) scenarier i spåren av stanna-hemma-trenden – ser nu ut att börja nå botten”, skriver DNB Markets. Under den tidiga handeln på torsdagen var aktien i Stillfront upp 4,5 procent till 77,30 kr.