Analyser (Uppdateras) Thule, Kindred och Evolution tillhör de aktier som alla fått fler än en rekommendationshöjning i torsdagens analysskörd.

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för DNB till behåll från sälj. Riktkursen höjs till 170 från 155 norska kr. Det framgår av en uppdatering från banken. Aktien stängde på 166,10 norska kr i Oslo på onsdagen.

 SEB Equities höjer riktkursen för Thule till 390 kr från 345 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 339,40 kr föregående handelsdag.

Pareto Securities höjer riktkursen för Thule till 335 kr från 300 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. 

SEB Equities höjer riktkursen för Kindred till 150 kr från 115 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien gick upp med 11 procent till 121,30 kr på onsdagen efter bolagets rapport för det fjärde kvartalet.

Även Pareto Securities höjer riktkursen för Kindred, till 171 kr från 133 kr, efter bolagets kvartalsrapport på onsdagen. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev på torsdagen.

Nordea Markets höjer också riktkursen för Kindred, till 140 kr från 115 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 121,30 kr föregående handelsdag.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Kindred till 145 kr från 120 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

 ABG Sundal Collier höjer riktkursen för Kindred till 150 kronor från 130 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Inwido till köp från behåll. Riktkursen höjs till 140 från 115 kr. Det framgår av en uppdatering från banken. Aktien stängde på 122,10 kr på onsdagen.

SEB Equities höjer riktkursen för live-kasinobolaget Evolution till 1.175 kr från 1.100 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 969 kr på onsdagen, upp drygt 4 procent, efter bolagets rapport för det fjärde kvartalet.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Evolution till 980 kr från 835 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

Morgan Stanley höjer riktkursen för Evolution till 1070 kr från 850 kr. Rekommendationen övervikt upprepas. Det framgår av en uppdatering.

Bank of America höjer riktkursen för Evolution till 1.285 kr från 990 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det rapporterar nyhetstjänsten PLX. Aktien handlas kring 1.000 kr på torsdagen.

Analyshuset Redeye återupptar sin bevakning av Evolution. Redeye har i ett basscenario kommit fram till en värdering om 1.200 kr. Värderingsintervallet, från bear- till bull-case, sträcker sig från 750 till 1.700 kr, enligt en analys på torsdagen. Aktien steg 4 procent till 969 kr på onsdagen efter bolagets rapport för det fjärde kvartalet.

Nordea Markets höjer riktkursen för Sinch till 1.575 kr från 1.040 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 1.366 kr på onsdagen.

Nordea Markets höjer riktkursen för Trelleborg till 235 kr från 220 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 199,85 kr föregående handelsdag.

Även Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Trelleborg, till 230 kr från 206 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för den norska mediekoncernen Schibsted till behåll från sälj. Det framgår av en analys.

ABG Sundal Collier höjer riktkursen för Attendo till 60 kr från 57 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 49 kr på onsdagen efter bolagets rapport för det fjärde kvartalet.

Danske Bank Markets höjer sin rekommendation för Mycronic till köp från behåll. Riktkursen ligger kvar på 255 kr. Det framgår av en analys som Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av. Aktien föll med över 5 procent på onsdagen. Den rekylerar upp runt 2,4 procent under öppningen på torsdagen och står i drygt 222 kr.

DNB Markets höjer sin rekommendation för Vitrolife till behåll från sälj. Riktkursen höjs till 275 från 165 kr. Det framgår av ett marknadsbrev. Vitrolife handlades till omkring 282 kr i den tidiga torsdagshandeln, upp nära 10 procent jämfört med onsdagens stängningskurs.

Carnegie höjer riktkursen för Cantargia till 70 kr från 66 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys på torsdagen. På onsdagen meddelade Cantargia att bolaget inlett behandling av den första patienten i en utökning av Canfour-studien i fas 2a vid behandling av bukspottkörtelcancer. Aktien handlas kring 55-56 kr på torsdagen.

 

Valuta
Pictet: S&P har fortfarande rejäl uppsidaMen bitcoin är en farlig tillgångsklass
Placera
Förvaltarna: Tio aktier att hålla koll på"Pris är vad du betalar, värdet är vad du får"
Börsen
Stark avslutning på torsdagsbörsen
Aktier
Förvaltaren: Tre spännande amerikanska småbolag
Analyser
Här är torsdagens många nya köprekar
Foto: Morgan Ekner/istockphoto
Aktiechatt
Fredag klockan 10: Aktiechatt med Marcus Hernhag
Foto: Copyright (c) 2017 Shutterstock. No use without permission.
Börsen
London inte längre Europas största börsAmsterdam har gått om efter brexit
Foto: Shutterstock
Stimulansåtgärder
Fedchef: Neddragning av obligationsköp osannolikt i år
Foto: Gorm Kallestad/TT
Aktie
Bilia diskuterar nytt samarbete med Volvo Cars
Pension
Vinnarna med nya flyttlagenKan bli tiotusentals kr billigare att flytta pensionsförsäkring
Analyser
Analytikerna: Goda utsikter efter stark rapport
Rapport
Lägre vinst än väntat för SaabMen orderingången överraskade på uppsidan
Rapport
Rejält höjd utdelning från G5 Entertainment"2020 var ett rekordår"
Foto: Pressbild
Rapport
Något lägre vinst än väntat för Astra Zeneca
Foto: Björn Larsson Ask/SvD/TT
Rapport
Ungefär som väntat för Leo Vegas
Aktie
Nent tog in över 4 miljarder
Rapport
Ökad vinst för New WaveMen håller inne utdelningen
Rapport
Sämre än väntat för Sweco
Rapport
Haldex förbättrade resultatet
Rapport
Pandox: Stark återhämtning när restriktionerna hävsIngen utdelning med tanke på omständigheterna
Riksbanken
Riksbanken: Nollränta åtminstone till 2024
Foto: Copyright (c) 2019 Shutterstock. No use without permission.
Pension
Klart med maxavgift vid flytt av pensionsförsäkringFår kosta högst 600 kr
Foto: istockphoto
Placera
SEB: Så hög avkastning kan du förvänta dig på börsen
Foto: istock
Bitcoin
JP Morgan tror inte på någon större Tesla-effekt
Foto: istock
Fonder
Spararna flockas kring branschfonderStora inflöden under januari