Analyser Även under torsdagen har analysföretagen publicerat några köprekommendationer och andra analyser.

Pareto Securities höjer riktkursen för First North-listade Qleanair till 65 kr från 60 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 40 kr på onsdagen.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Instalco till behåll från köp. Riktkursen höjs till 170 från 160 kr. Det framgår av en analys som ser ut att ha släppts vid lunchtid på onsdagen.

Även Carnegie sänker sin rekommendation för Instalco till behåll från köp. Riktkursen höjs till 182 från 155 kr. Det framgår av en analys.

Pareto Securities höjer riktkursen för Nibe till 170 kr från 140 kr. Rekommendationen sälj upprepas. Det framgår av en analys. Nibe steg 7,8 procent till 254,50 kr på onsdagen efter bolagets rapport för det andra kvartalet.

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för Sectra till behåll från köp. Riktkursen höjs till 650 från 579 kr. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien stängde på 630 kr på onsdagen.

Kempen höjer riktkuren för Hansa Biopharma från 180 till 300 kr. Rekommendationen köp står fast. Det framgår av en analys som släpptes på torsdagen. Aktien stängde på 282 kr på onsdagen.