Analyser (Uppdateras) Även under torsdagen har analysföretagen publicerat nya köprekommendationer och riktkurser.

Pareto inleder bevakning av Surgical Science med en köprekommendation och riktkurs 97 kr. Det framgår av ett marknadsbrev. Surgical Science stängde på 76,40 kr på torsdagen.

Nordea Markets höjer riktkursen för MTG till 128 kr från 115 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. B-aktien stängde till 106,80 kr på onsdagen.

Nordea Markets höjer riktkursen för Husqvarna till 88 kr från 83 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. B-aktien stängde på onsdagen till 77,18 kr.

SEB Equities sänker sin rekommendation för probiotikabolaget Probi till behåll från tidigare köp. Riktkursen höjs dock samtidigt från 262 till 283 kr. Det framgår av en analys. Probis kursuppgång på över 60 procent de tre senaste månaderna innebär en premiumvärdering av aktien jämfört med de senaste årens historik, vilket SEB anser medför en balans mellan risk och avkastning.

Pareto Securities höjer riktkursen för Magnolia Bostad till 71 kr från 53 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Magnolia stängde på 47,50 kr på onsdagen.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Bilia till 100 kr från 90 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Bilia stängde på 75,65 kr på onsdagen.

Carnegie sänker sin rekommendation för Avanza till sälj från behåll. Riktkursen höjs till 115 från 105 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Kindred till behåll från köp. Riktkursen 64 kr upprepas samtidigt. Det framgår av en analys.

ABG Sundal Collier sänker sin rekommendation för Net Ent till behåll från köp. Riktkursen höjs till 86 från 40 kr, vilket är onsdagens stängningskurs indikativa budvärde. Det framgår av en analys. Mäklarhuset anser att Evolution Gaming-budet är attraktivt och rekommenderar aktieägare att acceptera budet.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för Evolution Gaming till behåll från sälj. Riktkursen höjs till 592 från 160 kr. Det framgår av en analys. Under förmiddagen på fredagen handlas aktien till 681,20 kr.

Carnegie höjer riktkursen för Indutrade till 425 kr från 370 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien handlades ned 0,8 procent till 377,60 kr vid 16-tiden på torsdagen.