Analyser (Uppdateras) Flera nya köprekommendationer har utfärdats av analysföretagen under torsdagen.

Deutsche Bank höjer sin rekommendation för Assa Abloy till köp från behåll. Riktkursen höjs till 220 från 175 kr. Det framgår av en analys. Assa Abloy-aktien stängde på 190,40 kr på onsdagen.

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Nobia till köp från behåll. Riktkursen höjs till 62 från 37 kr. Det framgår av en uppdatering från banken. Nobia stängde på 44,40 kr på onsdagen.

Pareto Securities höjer riktkursen för Evolution Gaming till 680 kr från 520 kr, till följd av budet på Net Ent. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev. Evolution Gaming stängde på 610 kr på onsdagen.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Husqvarna till behåll från tidigare köp. Riktkursen höjs dock från 67 till 80 kr. Det framgår av en analysuppdatering. Husqvarna tillverkar bland annat trädgårdsprodukter.

SEB Equities sänker riktkursen för Dustin till 57 kr från 62 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en uppdatering från banken efter Dustins delårsrapport. Dustin stängde på 53,50 kr på onsdagen.

Pareto Securities sänker sin rekommendation för Mips till behåll från köp. Riktkursen höjs till 330 från 290 kr. Det framgår av ett marknadsbrev. Mips stängde på 323,80 kr på onsdagen.

Nordea Markets höjer riktkursen för Zalando till 70 euro från 60 euro. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Carnegie höjer riktkursen för SKF till 190 kr från 165 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en uppdatering från banken.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Klövern till 16 kr från 14 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för SBB till 31 kr från 27 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.