Analyser Några få analyser har publicerats under torsdagsförmiddagen, bland annat en höjd riktkurs och upprepad köprek.

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för Kinnevik till behåll från köp. Riktkursen sänks till 282 från 302 kr. Det framgår av ett marknadsbrev. Banken konstaterar att substansrabatten har krympt kraftigt de senaste månaderna inför den aviserade utdelningen av innehavet i Millicom.

Jefferies International höjer riktkursen för Autoliv till 933 kr från 837 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg. Aktien stängde på 815,60 kr på onsdagen.

SEB Equities sänker sin rekommendation för ISS till behåll från köp. Riktkursen sänks till 155 från 210 danska kr. Det framgår av en uppdatering från banken. På onsdagen sänkte ISS sin marginalprognos för 2019 samt sitt marginalmål på medellång sikt.

Nordea Markets sänker sin rekommendation för Scandi Standard till behåll från köp. Riktkursen är 74 kr. Det framgår av en analys. ”Vi räknar med att bolaget kommer att ha ett säsongsmässigt svagare fjärde kvartal 2019 och att bolaget kommer att visa lägre intäktstillväxt under 2020 givet lägre prishöjningar framöver”, skriver Nordea. Scandi Standard stängde på 74,40 kr på Stockholmsbörsen på onsdagen. Aktien handlas kring 73 kr på torsdagen.

Även Carnegie sänker sin rekommendation för Scandi Standard, till behåll från köp. Riktkursen ligger kvar på 77 kr. Det framgår av ett morgonbrev från banken. 

DNB Markets höjer riktkursen för Vitrolife till 205 kr från 170 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken. Aktien i Vitrolife steg med 28 procent till 202,20 kr på onsdagen efter bolagets rapport för det tredje kvartalet.