Analyser Kindred har fått ett par sänkta riktkurser och en sänkt rekommendation i torsdagens analysskörd.-

Nordea Markets sänker riktkursen för Kindred till 95 kr från 110 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

Pareto Securities sänker däremot sin rekommendation för Kindred till behåll från köp. Riktkursen sänks till 70 från 87 kr. Det framgår av ett marknadsbrev.

 

Även Carnegie sänker sin rekommendation för Kindred till behåll från köp. Riktkursen sänks till 65 från 95 kr. Det framgår av Bloomberg.

 

SEB Equities sänker rekommendationen för fordonsunderleverantören Concentric till behåll från köp. Det framgår av Bloomberg. Riktkursen sänks samtidigt från 155 till 132 kr.

Carnegie sänker rekommendationen för finländska Caverion till behåll från köp. Det framgår av Bloomberg. Riktkursen sänks till 6,50 euro från 7,30 euro.

Carnegie höjer sin rekommendation för Skanska till köp från behåll. Riktkursen höjs till 200 från 170 kr. Det framgår av Bloomberg.

Kepler Cheuvreux sänker sin rekommendation för teknik- och industrikoncernen Indutrade till behåll från köp. Riktkursen höjs till 290 kr från 258 kr. Det framgår av en analys. Indutrade vände visserligen till en något negativ organisk tillväxt under det andra kvartalet mot bakgrund av en svagare marknad, men förvärvspolitiken fortsätter och på några års sikt väntar en imponerande tillväxt, anser Kepler Cheuvreux. Värderingen är i dagsläget dock rimlig och uppsidan är nu mer begränsad, vilket motiverar en behållrekommendation, resonerar analyshuset.