Aktierekar Efter det extrema rapportrallyt i Sinch på nära 40 procent under onsdagen har flera analyshus uppdaterat sin riktkurs eller rekommendation på aktien.

JP Morgan höjer riktkursen för Sinch till 50 kronor från 45 kronor. Rekommendationen övervikt upprepas. Aktien stängde på 35,59 kronor föregående handelsdag.

Carnegie höjer riktkursen för Sinch till 65 kronor från 60 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för Sinch till köp från behåll. Riktkursen höjs till 60 från 28 kronor. Det framgår av en analys.

Handelsbanken Capital Markets höjer den kortsiktiga rekommendationen, på tre månaders sikt, för Sinch till köp från tidigare behåll. Det framgår av en uppdatering från banken.

Handelsbanken Capital Markets höjer den kortsiktiga rekommendationen, på tre månaders sikt, för köksbolaget Nobia till köp från behåll. Det framgår av en uppdatering från banken.

Handelsbanken Capital Markets sänker den kortsiktiga rekommendationen, på tre månaders sikt, för friluftsföretaget Fenix till behåll från köp. Det framgår av en uppdatering från banken.

Pareto Securities sänker riktkursen för Stillfront till 24 kronor från 29 kronor. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på onsdagen på 21,48 kronor.

Artikeln kan komma att uppdateras under dagen.