Analyser (Uppdateras) Flera nya köprekommendationer har publicerats på tisdagen av analysföretagen.

Nordea Markets höjer riktkursen för Karnov till 65 kr från 60 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 54 kr på måndagen efter beskedet att bolaget ingått avtal om att förvärva DIB Kunnskap, ett norskt bolag som levererar digitala arbetsflödeslösningar.

Pareto Securities startar bevakning av Biovica med rekommendationen köp och riktkursen 103 kr. Det framgår av ett marknadsbrev från banken. Aktien stängde på 45 kr på måndagen.

Deutsche Bank sänker riktkursen för Scandic Hotels till 30,60 kr från 31,00 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en uppdatering från banken. Scandic stängde på 27,56 kr i måndagens handel.

Morgan Stanley sänker sin rekommendation för Swedbank till jämvikt från övervikt. Det rapporterar Reuters. Riktkursen ligger kvar på 176 kr. Aktien stängde på 166,96 kr på måndagen.

Handelsbanken Capital Markets och SEB sänker sina rekommendationer för Recipharm från köp till behåll efter budet på bolaget under måndagen. Det framgår av underlag som Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av. Båda bankerna höjer sina riktkurser till 220 kr, från 164 respektive 165 kr. Budet från EQT och grundarna Lars Backsell och Thomas Eldered ligger på just 220 kr.

UBS höjer sin rekommendation på säkerhetsföretaget Securitas från sälj till köp. Riktkursen höjs samtidigt från 110 till 165 kr. Det framgår av en analys på tisdagen.

Analysfirman Redeye höjer det rimliga värdet, fair valute, för Embracer till 250 kr per aktie, från tidigare 205 kr, i ett basscenario. Det framgår av en uppdragsanalys på tisdagen. Omkring lunchtid på tisdagen var Embracer-aktien upp 0,3 procent till 174,45 kr. Redeyes analyser är vanligen uppdragsanalyser där bolaget betalar för bevakningen. De två analytikerna bakom analysen äger aktier i bolaget.